BejelentésSHIATZU MASSZÁZS

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
A SHIATZU

A shiatsu (siacu) eredetét tekintve a kínai gyógyászatra épülő, modern, ma is fejlődő japán gyógymód. A kezelések célja a testünkben található életenergia (Kí) természetes egyensúlyának helyreállítása, ezáltal egészségünk megőrzése, állapotunk javítása.


A shiatsu jelentése "ujjnyomás", ami első sorban a kezelések során alkalmazott hagyományos akupresszúrás technikákra utal, de magába foglalja a mai nyugati orvostudomány több manuál terápiás módszerét is (kranioszakrális terápia, oszteopáthia).

A modern shiatsu az embert test-szellem-lélek egységeként szemléli, így a kezelésekkel nem csak az adott testi tünet szüntethető meg, hanem a lágy és nyugtató technikák, mély, belső változásokat hozhatnak.Kiknek ajánlom a shiatsut?

A shiatsu kezelés minden életkorban ajánlott. Terápiás alkalmazása különféle betegségek visszaszorítására, illetve energiánk növelésére, vitalitásunk megőrzésére alkalmas.Mik egy shiatsu kezelés jótékony hatásai?

- Mozgékonyság, lazaság, állóképesség
- Erő növekedés és tartás javulás, erősödés
- Az életerönk, Ki-nk feltöltődése
- Testünk és Elménk felszabadulása a feszültségektől
- Lelki erőnk visszanyerése
- Növekvő magabiztosság
- Önmagunk megértése és megismerése
- Intuíciónk erősödése
- Természetre való mélyebb hangolódás
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!